9.12.10

Latura nostima a diabetului

Exista asa ceva? Hmm... Intr-adevar, diabetul e o boala serioasa. Dar traind cu ea zi de zi, nu poti sa nu descoperi micile nimicuri nostime care o fac mai suportabila. E ca in orice relatie, cand dupa ani descoperi in celalat detalii care te amuza sau care te irita. Si sunt intotdeauna acele gesturi neprevazute care te surprind, si surpriza e cu atat mai mare cu cat nu te mai asteptai sa te surprinda cu ceva.

Am avut parte de o asemenea surpriza de curand. In "the ladies' room", imi testam glicemia. (Nu toti colegii mei stiu ca am diabet, nu e o chestie pe care sa mi-o trec in CV, asa ca nu ma testez la birou. Plus ca lucrez in "open space" deci zero intimitate). "Intepatorul" face "click". Strang degetul, ca sa obtin o picatura "testabila".

Si in momentul acela nu imi vine sa-mi cred ochilor. Picatura mea de test e imprastiata pe peretele baii. Picaturi mici si rosii-rosii impanzite pe peretele alb-alb.
Urmatoarele cinci minute le petrec in baie. Curatand peretele cu sarg. Noroc cu vopseaua lavabila care e, evident, lavabila.

Diabetul meu seamana din ce in ce mai mult cu un copil. Acum trebuie si sa curat dupa el...

3 comments:

  1. bine te-am gasit! mi s-a intamplat si mie de 2 ori dar in bucatarie, pe masa, faianta, gresie. Masacru, ce sa mai...

    ReplyDelete
  2. Bine ai venit, Elena. E bine ca vedem si lucrurile pozitive sau macar nostime;)

    ReplyDelete
  3. AnonymousJune 12, 2011

    hmmm, Elena eram eu, dar se pare ca nici asa nu mai pot posta :))
    Zuza

    ReplyDelete