Despre mine

Bună, sunt Corina și sunt diabetică.

Am fost diagnosticată în ianuarie 1995, la 11 ani și jumătate. Din 29 martie 2011, folosesc o pompă de insulină. Am o ”borsetă de diabetică”, care pe lângă nelipsitele pliculețe de zahăr, pen-ul de Humalog și glucometrul, conține și setul de infuzie și cartușul de rezervă pentru pompă.

Nu am avut întotdeauna grijă de mine așa cum (încerc) să am acum. Atunci când mi-am dat seama că pentru a controla diabetul, soluția nu este să îl ignor, am cerut ajutor. Și am găsit sprijin în medicul meu. Și în comunitatea online. Mi-am dat seama că nu sunt singură și m-am simțit mai încrezătoare citind povești de succes.

Blogul acesta a fost la început doar o modalitate de a mă elibera. Acum încerc să ofer înapoi ceea ce am primit: susținere și încurajare, nu sfaturi medicale, pentru că nu am în nici un fel competența necesară.

Sunt Corina și sunt programator, soție, pasionată de hand-made, gătit și plimbări cu bicicleta. Îmi plac pisicile, jocurile logice și de atenție și muzica siropoasă. Diabetul ... îmi afectează stilul de viață (și pe cei de lângă mine) și e o sursă inepuizabilă de povești (cu happy-end) din viața...cu ceva zahăr în plus.