14.2.12

Happy...Valentine's???

Dragii mei...

În ultimul timp am stat cam prost cu aniversările...

În decembrie, am facut un an de blogging și nu am sărbătorit nicicum.

În ianuarie, am împlinit 17 ani de la diagnostic și iar nu am sărbătorit nicicum.

Nu sărbătoresc de obicei „Valentine's Day” (mergând pe principiul că decât să-mi cumpere azi niște flori înghețate și o cutie de ciocolată la prețul unei cutii de teste, mai bine îmi cumpără mâine două cutii de ciocolată...sau o cutie de teste), dar nu m-am putut abține și am făcut o felicitare. Oricum am deja diabet așa că nu mai pot „da în diabet” de la atâta „dulceață”.

Pentru voi, dragii mei

Happy Valentine's! Vă mulțumesc!

10.2.12

Pfuuuuu!

Mnu, nu e un oftat de ușurare. Nici unul de admirație :) Pur și simplu...suflu praful de pe blog. Nu-mi vine să cred că au trecut deja două luni de cand nu am mai scris. Povești am, o groază. Timp să le scriu, am și de ăla.

Dar ca să nu încep cu o postare luuungă, care chiar să conțină informație, o să încep cu un rezumat („pe puncte”) a ultimelor două luni.

  • în prima jumătate a lui decembrie, am picat cu succes examenul de conducere și am terminat colaborarea cu fostul meu angajator
  • de sărbători, eu și Pompilia am fost intr-o vacanță care a implicat aeroporturi și zboruri înainte de răsărit
  • luna ianuarie am petrecut-o împachetând și vizitându-i pe cei dragi 
  • acum? mă aflu într-un oraș nou, în cautarea unei locuințe și a unui job nou
Mda, printre punctele de mai sus scrie mare și clar: stres. Cu toate astea, glicata mea a rămas constantă și în ianuarie rezultatul a fost 7,4%. Da, stiu, nu e perfect, dar asta înseamnă ca de 9 luni întregi glicata mea e constantă. Ura pentru victoriile mici!

Așa că, pregătiți-vă. Praful de pe tastatură e curățat și poveștile pot să curgă.